top of page

Verhuur
 

Bent u op zoek naar een bijzondere, sfeervolle locatie voor uw bedrijfs- of personeelsfeest, jubileum, bruiloft of receptie? Of zoekt u een moderne, functionele ruimte voor uw vergadering, teambuilding of training? ERA Studio’s biedt een unieke en flexibele oplossing voor evenementen van elke omvang.

Met twee horecaruimtes en een sfeervolle grote zaal met een moderne elegante inrichting en aanpasbare verlichting, biedt ERA Studio’s voldoende ruimte voor maximaal 200 gasten. Bij mooi weer kan dit ook buiten in de binnentuin.

ERA Studio's is een van de mooiste trouwlocaties van Noord-Limburg en de ideale locatie voor een bijzondere meeting, productpresentatie of uniek event.

Era Studio's is een ideale locatie voor events, jubileums etc. en kan gehuurd worden met of zonder

concert; catering/geluidstechnici/artiesten; geluidsvrije professionele projector op het hele wand;  video-/drone opnamen; geluidsopname apparatuur; podium(delen); concertzaal inrichting.

Met onze arrangementen-op-maat, van heerlijke gerechten tot een inrichting met audiovisuele ondersteuning, biedt ERA Studio’s alles wat u nodig heeft om een ​​onvergetelijke ervaring te creëren. Op basis van uw persoonlijke wensen kunnen wij zorgdragen voor aankleding, catering, muziek en entertainment. We bespreken graag uw doelstelling en wensen en komen op basis daarvan met een passende invulling op maat.

Neem contact op met ons om alle mogelijkheden van onze multifunctionele professionele (concert)zaal/bijeenkomstruimtes te bespreken. U kunt de brochure hieronder downloaden:

Daarnaast beschikt Era Studio's over een luxe aangebouwde gastenverblijf, deze beschikt over 5 slaapkamers, 2 badkamers en keuken, meer informatie over het gastenverblijf vindt u hier:

bottom of page