top of page

Over ons

IMG_4518.jpg

Na meer dan 8 jaar bouwen, werken en investeren is het dan eindelijk na een lange strijd gelukt om deze zaal te kunnen afmaken. Rangel hoopt dat hij met deze ruimte ook andere muzikanten kan helpen met de worsteling om een ruimte te vinden waarin ze zich kunnen ontplooien.

De zaal kan gebruikt worden voor repetities, opnames en evenementen, ongeacht welke stijl of samenstelling; alles krijgt een plek in onze zaal en studio!

Ook zullen er muzieklessen en masterclasses/seminars gegeven worden om iedereen die onderdeel is van de zaal persoonlijk te coachen en te steunen in hun weg in de muziekwereld.

Rangel Silaev is een in 2000 geboren pianist, componist en muziek producer. Op het moment studeert Rangel op het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, en werkt hij aan een hoop projecten ook buiten het pianospelen en klassieke muziek om. Hij heeft namelijk een studio in Den Haag waar hij actief is als leraar produceren, het elektronisch maken van (pop)muziek, en natuurlijk ook de pianolessen. Rangel heeft een grote passie om zelf muziek te componeren, of dat nou klassieke muziek, filmmuziek, elektronische muziek, jazz, rock of nog andere stijlen is, dat maakt het niet uit, hij vindt het heerlijk om met verschillende soorten muziek bezig te zijn.

Wat Rangel merkte over de afgelopen jaren, is dat het voor een muzikant erg lastig is om een goede ruimte te vinden voor repetities, opnames en natuurlijk ook voor optredens. Vandaar dat hij op het idee kwam om uit eigen initiatief, met de hulp van zijn ouders, een eigen concertzaal en studio te bouwen waarin hij al zijn projecten en muzikanten in kwijt kan om te kunnen focussen op waar een muzikant eigenlijk alleen maar op moet focussen: het maken van muziek.

fbest RANGEL THUISCONCERT.jpg
bottom of page